web analytics
Interior

Easter give away

April 2, 2014
that nordic feeling & Architectmade give away

that nordic feeling & Architectmade give away

Spring is blooming in Copenhagen and Easter will be here soon – two things that make me happy and both worth celebrating. I’ve teamed up with ARCHITECTMADE for an amazing give away open internationally. One lucky winner will get a chance to win a set of the beautiful Duck and Duckling designed by the talented Danish architect Hans Bølling.
thatnordicfeeling & Architectmade give away

The story behind the set is the most charming one. I’m sure you’ve seen the very famous “Wonderful Copenhagen” poster of a Police man holding back traffic to let a family of ducks pass the street? But I bet you didn’t know, that this actually happened on Dronning Louises Bridge in Nørrebro, Copenhagen in 1959 and was caught on camera by a passing photographer. The photo and story hit the papers and everyone was talking about it. The rest, as they say, is history. It inspired Danish artist Viggo Vagnby to paint the world-famous poster and Hans Bølling to create the wooden ducks. Cuteness overload!

Andemor-med-eallinger-ved-Seotorvet

Photo borrowed from dengang.dk and poster borrowed from posterland.dk

As you know, if you are a regular reader, I love classic Danish design. I remember seeing Hans Bølling’s ducks the first time when I was a little girl and I’ve had a soft spot for them ever since. I have a feeling that my little family of ducks will be needing another little sibling sometime in the future.

that nordic feeling & Architectmade give away

How to win Duck & Duckling

 • Follow that nordic feeling with bloglovin’ and like this post by clicking on the ♥. If you are already doing that please follow that nordic feeling on facebook.
 • Follow ARCHITECTMADE on facebook.
 • When done, come back here and leave a comment telling us what you are doing for Easter. Do yo have any traditions? If you want to see, what I did last Easter, check this post.

The winner will be chosen at random on April 15th just in time for Easter and announced right here on the blog – so make sure to stop by and see if you won. Good luck my lovelies x

that nordic feeling & Architectmade give away

Btw I recently visited ARCHITECTMADE’s woodturning workshop and met the designer behind one of the other wooden animals. If you want to see how the animals are made, do take a look at the post right here.

© that nordic feeling

♥ Follow that nordic feeling on: bloglovin' | facebook | instagram | twitter | pinterest

You Might Also Like

132 Comments

 • Avatar
  Reply Matilde April 2, 2014 at 08:20

  Jeg skal i sommerhus med min familie og holde påskefrokost der :-) glæder mig meget!

 • Avatar
  Reply Anne April 2, 2014 at 08:24

  Vi tager ungerne med ud til farmor og de finder sammen med fætter og kusine små fine påskeæg, gemt rundt omkring i hus og have

  • Avatar
   Reply Lillie April 11, 2014 at 11:12

   I am looking forward to a lovely roast this Easter Sunday.

 • Avatar
  Reply LinnéaL April 2, 2014 at 08:30

  For Easter I go to my parents and have a yummy Easter dinner with lots of good foot and sweets. The best part tho is on Easter eves morning when we go egg hunting. My mom hides eggs filled with candy and a little gifts, around the house/yard. And yes I’m 25 and a mother and I STILL love the egg hunt at my parents. :D

 • Avatar
  Reply Tanja April 2, 2014 at 08:36

  Skal på ski…

 • Avatar
  Reply Karlijn April 2, 2014 at 08:50

  This is a very nice give away. With easter my mum/dad and little sister are coming to my place. Normally we do it at my parents, but i moved room a month ago and finally i have place for more people than just me ;)
  It would be so nice if i can show them this beautiful ducks! And i can give the ducks soms Dutch easter bread :)
  The poster have i seen, but the story i didn’t know till now. Very nice!
  Have a nice day!
  (in two weeks i’m coming to Copenhagen and i’m so excited!)

 • Avatar
  Reply Rie Edahl April 2, 2014 at 08:51

  Jeg skal nyde en uges fri med familien. Der skal hygges sammen med ungerne, en tur i bio og er vejret til det, skal der ordnes have :)

 • Avatar
  Reply Denise clausen April 2, 2014 at 08:55

  Jeg har dog min egen lille tradition når det gælder påske – nemlig få et overblik af hvornår påskefrokostene ligger ?! Hehe. Med min familie har vi en fast tradition hvor vi holder en påskefrokost på påskedag. Med min sportsklub er der hvert år påskefrokost og den er allerede i næste weekend igen. Så er der noget nyt i år hvor jeg skal også holde påske med svigerfamilien. Så kæresten og jeg tager til Jylland i et par dage.
  Så det er ikke noget specielt jeg laver i påsken, jeg skal bare til en masse frokoster hehe.

 • Avatar
  Reply Christina Wonsbeck April 2, 2014 at 09:33

  Vi har en familietur til Tyskland, hvor vi skal shoppe og hygge os. Dagen efter holder vi stor påskefrokost og spiller spil hele dagen. Det er ren familie-kvalitetstid :)

 • Avatar
  Reply camilla bech April 2, 2014 at 09:39

  My family and I are going to have a nice big easter dinner. A day where my sisters and I bring out beloved boyfriends and husbands and spend time with our grandparents, mom and her husband.

  Besides that my boyfriend and I are going to continue to re-decorate our bedroom, which we are doing because we are moving in together. :o)

  Have a nice easter!

 • Avatar
  Reply Lis Cathrine April 2, 2014 at 09:45

  Jeg skal i sommerhus med familien. Det bliver skønt. Hygge, natur og lækker mad.

 • Avatar
  Reply Melanie Haynes April 2, 2014 at 10:18

  Great giveaway. We always have a relaxing time at Easter…chocolate, good food and lots of family time.

 • Avatar
  Reply Celina April 2, 2014 at 10:31

  Vi mødes altid påskelørdag til den traditionsrige påskefrokost med hele familien… Det er altid en dejlig dag og det er fantastisk at se alle samlet <3

  I år bliver det dog måske lidt anderledes da vores første søn gerne skulle komme til verden til påske… Det bliver uden tvivl den bedste påske nogensinde <3

 • Avatar
  Reply Christina Bonke April 2, 2014 at 10:33

  Vi holder altid stor påskefrokost med hele familien i påsken. Og så forsøger kæresten og jeg, så vidt muligt, at komme afsted på en lille forlænget weekendtur i en af ugerne inden påske eller en efter.

 • Avatar
  Reply Camille April 2, 2014 at 10:35

  Min kære mor har fødselsdag den 17. april, og det falder tit i påsken – i år er det skærtorsdag. Så vi holder familiehygge torsdag i min familie, og langfredag er der altid stor påskefrokost i min kærestes familie. Lammekølle, flødekartofler, tzatziki og påskeæg – det er SÅ hyggeligt altid.
  Så påsken er faktisk altid en dejlig tid for mig, hvor man hygger med familien, som man måske ikke altid ser så tit :_)

 • Avatar
  Reply Tine April 2, 2014 at 10:59

  Normally I go home and visit my granparents, and sometimes the whole familiy get together. However this year I will spend my easter trying to finish up my master thesis, so not that interesting :) Hopefully I will still get time to eat lots of easter chocolate!

 • Avatar
  Reply Kamilla April 2, 2014 at 11:24

  Denne påske står på arbejde for mig.. Masser af arbejde.. Men når jeg så er færdig med det, så vil jeg glæder mig til, at kunne pakke flyttekasser ud i vores nyrenoverede hus.

  Normalt plejer vi at have massere af påskefrokoster med familien, men i år er det hele lidt anderledes. Mine forældre rejser på tennis-ferie og min kærestes familie skal renovere i deres sommerhus. Så det hele bliver lidt mere arbejdspræget. Jeg tror dog, at vi vil holde en forsinket påskefrokost når vi alle sammen er kommet godt igennem arbejdspresset.

  Disse to skønne ænder ved jeg lige hvor skulle stå – og de vil passer perfekt ind i min “sko-o-logiske” have! (skønt glasskab med lækre sko og alle vores dyrefigurer)!

 • Avatar
  Reply Isabel April 2, 2014 at 11:29

  Here in Barcelona, (Catalonia, Spain), gastronomy drive us to taste some lovely receaps of fish at the mediterranean style. On monday easter (april 21th) we celebrate the day with a cake (http://ca.wikipedia.org/wiki/Mona_de_Pasqua) made with chocolate figures and eggs. It’s a present for the young of the family. We called “mona” (literally: monkey).
  Here some images:
  https://www.google.es/search?q=mona+de+pascua&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Ddg7U5K7D-m9ygOGkIKICg&sqi=2&ved=0CDAQsAQ&biw=1262&bih=861

 • Avatar
  Reply Betina Zachariasen April 2, 2014 at 12:21

  Så super sødt et lille par..Er allerede med på ARCHITECTMADE´ s FB-side og er nu med på bloglovin også..;)
  Hvad angår planer for Påske, så tror jeg den står mest på op- og udrydning af mit hjem..Står for at skulle flytte i maj, så skal have sorteret og smidt lidt ud, og så langsomt have pakket lidt ned også..Men, mon ikke der bliver tid til at komme ud at nyde solen lidt også og måske få spist mig årets første STORE hjemmelavede isvaffel…;)

 • Avatar
  Reply Mathilde Baand April 2, 2014 at 13:26

  Vi fejrer ikke rigtig påske, men når det bliver påske, begynder vi at tage hul på sommeren. Vi går tit en tur ned til fjorden, og hvis vi er heldige har is butikken ved havnen åben ;)

 • Avatar
  Reply Majasol April 2, 2014 at 13:54

  I år bliver vores påske omskrevet, da tre små poder er kommet til familien siden sidste år. Familien samles om bordet til det traditionelle på påskebord, mens resten bliver et virvar af legepladsbesøg og play dates.

 • Avatar
  Reply Johanna Thorkelsdottir April 2, 2014 at 15:25

  I love easter and it´s definetely a family celebration. I will hide easter eggs for my kids to search for and have hot cocoa with my grandmother. I love these little wooden ducklings!

 • Avatar
  Reply pia sroka April 2, 2014 at 15:31

  Vi holder altid påskefrokost med familien,spiser god mad og hygger,så får børnene påskeæg,og laver gækkebreve.

 • Avatar
  Reply Meeha Meeha April 2, 2014 at 15:49

  Great giveaway, I love that it is open internationally! I live in Romania and Easter is more important than Christmas around here. At midnight, we go to the church Mass with all the family and light the Easter candles directly from the altar. Then we sing praises and walk in circles around the church three times. And the next day, we have a huge family party where everybody competes to break as many eggs as possible :)))
  PS: Longtime follower on Bloglovin here – and now on Facebook, as well!

 • Avatar
  Reply Sarah April 2, 2014 at 16:37

  Jeg har oftest fødselsdag i påsken, så ovenpå alle de lækre påskefrokoster holder jeg altid fødselsdagbrunch for hele familien.
  Påsken er ofte også mit pusterum, helligdagene ligger på et dejligt tidspunkt hvor man lige kan trække stikket ud i nok dage, til at vende stærkt tilbage til livet som studerende!

  Den lille andefamilie ville pynte flot i min vindueskarm og kigge ud på foråret som titter frem!

 • Avatar
  Reply Fernanda Barrera April 2, 2014 at 16:37

  Hi! for eastern, we are going to our home country. We had been in Scandinavian for three years and half and this summer we are coming back to Mexico for good (or at least since the company decide). During Eastern, we are going to start building our new home, which will be totally inspire in Scandinavian design,specially Danish! ( I swear) therefore this konkurrence just came as ring to my finger!! For sure I will have an excellent and special place at home for this two little ducks! Pleaseeeee?!?!

 • Avatar
  Reply Stinne April 2, 2014 at 16:41

  For mig har påske altid betydet, at jeg har skullet besøge mine elskede farmor og farfar, som er bosat på Sjælland (jeg bor i Nordjylland). Min farmor har altid betydet igtig meget for mig og påsken har altid betydet påskefrokoster for hele familien med alt hendes fantastiske hjemmelavede mad. Påsken er altid startet med, at min søster og jeg fik tilsendt et fastelavnsris med 5 kroner og slik på. S vidste vi, at vi snart skulle ses igen. Desværre døde min farmor sidste år og alle påskedage bliver tomme og ligegyldige uden hende. Hun var er fantastisk menneske og jeg savner hende hver dag. Hun havde en plakat med netop “Wonderful Copenhagen” hængende, så de fantastiske figurer minder
  mig bare endnu mere om hende!

  Håber alle får en god påske, husk at sæt pris på alle de betydningsfulde mennesker omkring jer – en dag er de revet fra os ❤️

 • Avatar
  Reply Julie Monberg April 2, 2014 at 16:53

  Fantastisk giveaway – de er så fine (:

  Jeg skal to uger til Sydfrankrig i forbindelse med påsken og jeg glæder mig helt afsindigt meget. Jeg skal ned til god mad, godt selskab med min kære familie og kæreste, god rødvin, sol og ikke mindst afslapning (:

 • Avatar
  Reply Pia Hansen April 2, 2014 at 17:16

  FOR MIG ER PENGENE SMÅ så der er ingen rejse for mig, men va gør det når jeg har 5 super skønne børnebørn jeg kan hygge mig med i hele påsken, vi tage ud og besøge alle de skønne legepladser der er i nærheden og gi den fuld gas , påske morgen puster og maler vi æg til den store guldmedalje og pynter hele stuen med de flotte æg og så spiller vi en masse spil :-) og til aftensmad tid står alle ungerne og jeg i køkkenet sammen og laver mad ( ungerne elsker at være med i køkkenet ) og vi elsker at være sammen ( maden smager også meget bedre når man selv har været med til at lave den både for børn og voksne :-)

  2 påskedag er hele familien samlet stor og små – børn og forældre og bedste forældre og vi nyder en god Påskefrokost som vi alle sammen splejser til og også her er børnene med til at tilberede den lækre frokost, dækker bord og råhygger og hvis vejret tillader det tager vi ud og spiller bold el andre udendørs lege hvor hele familien kan deltage :-)

  God Påske til jer alle sammen

 • Avatar
  Reply Georgia Pearsall April 2, 2014 at 17:30

  Easter for us means . . . a feast of fresh seafood . . . good company . . . an egg hunt for our little ones . . . planting bulbs for spring (we’re in Tasmania, the beautiful southern state of Australia) . . . and a few cheeky brews to celebrate the season . . . Happy Easter!

 • Avatar
  Reply Anne Berit Ness April 2, 2014 at 18:01

  Hello! Adorable giveaway!
  This easter I will be at home, at our dairy farm. (Someone have to keep up the Food Production ;-))
  Friends and Family will pop by during the week. That I really look forward to. It should be very Nice to have the duck & duckling at the table while drinking coffe or wine With the most important People in my life! :-D

 • Avatar
  Reply Margo April 2, 2014 at 18:04

  My family always gets together for Easter. We generally have a nice BBQ, weather permitting and play games!

 • Avatar
  Reply Tiina April 2, 2014 at 18:16

  This Easter will be special as it will be my little son’s first Easter. Well in advance we will plant Easter grass which we then on Easter will decorate with bunnies, feathers and small ducklings. We will amuse ourselves by hiding chocolate eggs as we did in my childhood. In addition to chocolate eggs we will enjoy a Finnish Easter specialty called “mämmi”. Long walks in hopefully sunny weather will be on the agenda as well as visiting family and friends <3

 • Avatar
  Reply Tanja H April 2, 2014 at 18:25

  Jeg skal arbejde det meste af påsken. Min familie er krise ramt for tiden og er derfor ikke i stemning til at fejre påsken. Istedet har jeg taget en fridag så jeg kan besøge veninden og hendes familie i sommerhus, og forhåbentligt få det hele lidt på afstand og bare nyde påsken. :)

 • Avatar
  Reply Caroline Maria Nielsen April 2, 2014 at 18:27

  I påsken tager jeg gerne op i mine forældres sommerhus med min søn og hygger med ” de gamle “! Lange ture langs stranden hvor vi samler sten der senere dekoreres a la påskeæg

 • Avatar
  Reply Dianna Sørensen April 2, 2014 at 19:51

  I år er jeg så heldig at have forlænget påskeferie i begge ender, så ferien er rigtig lang og vi skal både bruge noget tid på at lave hus og være sammen med familien. Det bliver dejligt og jeg glæder mig til påskeferie.

  De bedste hilsner fra Dianna

 • Avatar
  Reply Gunhild Ellefsen April 2, 2014 at 19:52

  I am faroese so our easter resembles the Danish one :) we paint boiled eggs and then go out and roll them down a hill, again and again until they break. We call it ‘ rulla paskaregg’. When the eggs break we eat them. Also we have lots of chocolate easter eggs. Cadbury’s creme eggs are the favourites. But we also enjoy Anton berg marcipan ones. And the big ones that come with a mug, or other device. Now I live in Spain I don’t ‘rulla paskaregg’ anymore. But sometimes my parents send me (us) creme eggs and I get to enjoy the taste of easter. In Madrid easter doesn’t have a colour. My first year here I asked ‘where is the yellow?’. My in laws looked at me like ‘what’s she’s on about…’. But I try to get some yellow into our apartment, flowers or vases… here easter is all about the ‘procesiones’. Where catolics carry the image of their virgin around Madrid in a march of sorts. It’s beautiful and fascinating and a bit overwhelming to me at first, the people get very emotional. Well that’s my easter. This year I’m working on good Thursday but have good Friday off. Would love to have the duck and duckling to play witj ;)

 • Avatar
  Reply Chalotte Kamp Kruse April 2, 2014 at 20:20

  Lækker give away! Jeg skal først og fremmest holde fri og det glæder jeg mig uendelig meget til. Og så skal jeg og min kæreste og min familie holde påske søndag, hvor vi altid har fået påskefrokost, været ude og finde påskeæg i haven (selvom vi alle slet ikke er små børn mere) hygge os og bare nyde dagen. Det er sådan en dejlig tradition og jeg glæder mig til den hvert år! :)

 • Avatar
  Reply Leanne Graham April 2, 2014 at 20:42

  This Easter I will be spending it with my family in my inlaws caravan. This is based in Roseneath in Scotland. We will attend the local church on Sunday morning – it’s so tiny and they gross all the pews in lace. We will them come home and decorate eggs – I will try hard not to take over and make it about perfection and matching colours, then cooked by my mother in law we will have a beautiful family meal and possibly partake in a glass of wine (or 2). This is what’s happened for the past 12 years and long may it continue for many more to come x

 • Avatar
  Reply Pernille Toftlund April 2, 2014 at 20:43

  Hjemme hos mig har vi en traditionel påskefrokost, der kun inkluderer mine forældre og min storesøster. Vi vælger en “speciel” ret hver som bliver en del af det dejligt frokostbord. I år vil denne lille familiekomsammen betyde endnu mere end hvad den plejer, da min søster flytter til udlandet i en længere periode, så familiehygge bliver for en stund ikke helt det samme.
  Påsken vil klart handle om familien for mig i år og så vil et enkelt chokolade påskeæg nok også komme til at snige sig ind i løbet af ferien.

 • Avatar
  Reply Britt Monberg April 2, 2014 at 20:57

  Som barn tilbragte jeg ofte påsken ved min mormor og morfar, som boede langt væk. Påskemorgen var der påskeægsjagt på legepladsen ved deres hus. Æggene var som regel legetøj. Det er helt sikkert en tradition jeg vil føre videre, nu jeg selv har en lille pige. Hun har desværre ikke en mormor og morfar, men det må jeg prøve at kompensere for. Glæder mig allerede.

 • Avatar
  Reply Helle Rick April 2, 2014 at 21:02

  vi har en tradition i familien at vi samles til sen morgenkaffe påske søndag. Der bliver serveret skidne æg (blødkogte æg i sennepssovs). Det smager himmelsk. Derefter er hele forsamlingen ude og søge efter æg. Store som små i alle aldre. Vil hyggeligt. “. påskedag er der tradition i golfklubben med året første match. Vildt hyggeligt og det er som regel også min første/anden tur på banen efter en lang og kold vinter. Man kan sige det bliver en koldstart. Det er som at cykle. Har man først lært det kommer resten helt af sig selv. Jeg ønsker en god påske herfra.

 • Avatar
  Reply Stine Bjeldbak April 2, 2014 at 21:40

  Min påske står på hygge med familien. Jeg slæber mand og barn med nordpå, hvor den står på afslapning og forkælelse hos mine forældre, en fest med mine skønneste veninder gennem de sidste 20 år og en påskeudflugt, hvor destinationen endnu ikke er valgt. Det bliver SÅ dejligt.

  /Stine

 • Avatar
  Reply Maria April 2, 2014 at 21:53

  Bliver 40 år Skærtorsdag og Bøllings figurer ville være en skøn bonus fødselsdagsgave.

 • Avatar
  Reply Rebecca April 2, 2014 at 21:54

  I’m heading back to Japan (a place I lived for 4 years). I’m taking two friends with me who are so excited to experience the culture. I’m looking forward to revisiting and showing hem all the things I love about the country and people.

 • Avatar
  Reply Winnie April 2, 2014 at 21:56

  Vi skal ud og prøve, at campere i vores nye, men gamle campingvogn :-) vores tradition er, at påskeharen har lagt æg ude i haven, som børnene skal ud og finde 1. Påskedags morgen. Utrolig hvad man bilder børn ind :-)

 • Avatar
  Reply Lou April 2, 2014 at 22:16

  Done, done and done :)

  Jeg skal til vestkysten og besøge familien og gå ture ved Vesterhavet. Derudover skal jeg selvfølgelig også have lidt venner forbi til påskehygge, hvor der skal dækkes fint op. Det ville være skønt at kunne have de smukke Hans Bølling figurer med på bordet :)

  /Lou

 • Avatar
  Reply Sannah April 2, 2014 at 22:34

  Jeg skal sætte mine to lokkeænder ud i vores sø…
  Så håber jeg der flytter en lille andefamilie ind

 • Avatar
  Reply Kathrine Solsø April 2, 2014 at 23:23

  Vi holder altid påskefrokost hos min mor, hvor der er blevet plantet “æg” i haven, som min niece og nevø skal finde, og de synes det er en fest hvert år :-)

 • Avatar
  Reply Jaclyn Reynolds April 3, 2014 at 04:41

  Fb fan JR Reynolds
  Our Easter tradition is an egg hunt in our yard Easter morning. :). Love those little ducks!

 • Avatar
  Reply Anu April 3, 2014 at 06:46

  Lovely give-away!
  We don’t have many Easter traditions, but we paint eggs and cook something special for this time!

 • Reply New apartment wish list – Danish iconic art | Dejlige Days April 3, 2014 at 06:50

  […] landmarks, very famous Wonderful Copenhagen poster in home by Viggo Vagnby (more about this here), Kortkartellet maps of Copenhagen […]

 • Avatar
  Reply Trine Strandgaard April 3, 2014 at 07:36

  Så fin give away – den vil jet genre have fingre i :) Jeg skal hygge mig med min familie og min kæreste og bare nyde fridagene – forhåbentligt i dejligt vejr.
  Mvh Trine

 • Avatar
  Reply Sofie L April 3, 2014 at 07:41

  Every year during easter, I gather with my cousins who I don’t see very often, for a ‘easter lunch’.

  /lifeinpics

 • Avatar
  Reply Annette April 3, 2014 at 08:27

  Påskens hyggeligste tradition hos os er, at Påskeharen kommer tidligt påskesøndag og gemmer påskeæg i haven. Han taber altid lidt gulerødder på trappen og lægger et lille brev, så ved vi, at han har været der ;-)

 • Avatar
  Reply Mari-Louise Nissen April 3, 2014 at 09:24

  Vi prøver gerne at holde fast i at få familien samlet til påske frokost.. Når vi først samles, så er det jo faktisk ret hyggeligt!

 • Avatar
  Reply Sarah April 3, 2014 at 09:49

  Jeg skal til påskefrokost med familien, som er en tradition vi holder hvert år hos mine bedsteforældre. Så skal jeg ellers slappe af og tage en kort pause fra studiet og hygge med min kæreste, der også trænger til netop det samme :)

 • Avatar
  Reply Matilde Olesen April 3, 2014 at 10:24

  Jeg skal hygge med min familie og nyde det dejlige forårsvejr!! :)

 • Avatar
  Reply ediot April 3, 2014 at 10:30

  Followed you on Bloglovin and liked this post and liked architectmade on fb.
  Going home to my family for easter, skiing, staying in our cabin and eating candy. We eat lots of candy each year, besides one year when I was little- and I got a concussion..that was the first time ever I didn’t want candy.

 • Avatar
  Reply Claudia April 3, 2014 at 10:31

  Jeg skal fejre min fødselsdag med familien :)

 • Avatar
  Reply cecilie@wot.dk April 3, 2014 at 10:33

  Jeg tror min påske primært kommer til at bestå af eksamenslæsning, suk. De er jo lige rundt og hjørnet og det er desværre ikke noget man kan komme uden om.
  Hver påske har vi påskefrokoster hos min farmor og farfar, hvor alle børnene går rundt i deres have og leder efter påskeæg. Super hyggeligt! :-)

 • Avatar
  Reply Stephanie Pay April 3, 2014 at 12:43

  We have a big extended family lunch with all my aunties and uncles, cousins, grandparents and immediate family. Then we spend the evening with my husbands family over a nice dinner where we exchange chocolates!

 • Avatar
  Reply Louise F April 3, 2014 at 13:42

  Vi har ingen faste traditioner, men nyder oftest fridagene med ture rundt i Kbh og udforsker gerne – for os – ukendte territorier… I år skal vi helt sikkert i ZOO og så vil en tur til Sydhavnstippen med madpakker også være et hit.

 • Avatar
  Reply Mai-Britt April 3, 2014 at 14:33

  Vi skal til både fødselsdag og påskefrokost. Derudover skal vi forhåbentlig nyde godt vejr, gåture og god mad.

 • Avatar
  Reply mia poulsen April 3, 2014 at 14:49

  jeg tager som regel til jylland i påsken, påsken falder nemlig ofte sammen med eller i nærheden af enten min mormors, min egen eller min morfars fødselsdag, og da de bor i jylland og jeg i københavn er den lange weekend et perfekt tidspunkt at få set og fejret hinanden. i år skal jeg dog bruge påsken på at holde min egen fødselsdag herhjemme, rydde op i de ting jeg stadig har stående i mine forældes hus, til finders keepers i tap1 og så er der også lige en fødselsdag i svigerfamilien jeg skal til. det skal nok blive hyggeligt – og en lille smule hårdt q:
  rigtig god påske til jer alle!

 • Avatar
  Reply Jessa @ Raehaus April 3, 2014 at 17:21

  My family doesn’t really have any Easter or Holiday traditions. We typically just stay home and make a meal together. The last few month’s I’ve been traveling out of town so I hope to just spend the day home maybe cleaning up and working on clearing out some clutter in the morning / afternoon. Then my mom and I will most likely make something for dinner and then relax the rest of the evening.

 • Avatar
  Reply Eleni April 3, 2014 at 17:27

  Hi,
  What a lovely giveaway!
  I come from a big Greek family here in California and we have kept many of the Greek traditions for Easter with an American twist here and there. Preparations for a huge gathering filled with family, friends and more good food than imaginable will take up the better part of the week before Easter sunday and end with midnight services. On Easter sunday, families from the Greek community will gather at a picnic site bringing all of their homemade goodies, play music, eat too much, and have a “big fat Greek Easter”!

 • Avatar
  Reply Cindy Aiton April 3, 2014 at 22:17

  Thank you so much for offering such a lovely and generous giveaway. Our Easter is always celebrated with family, friends, and lots of wonderful food.

 • Avatar
  Reply Tina Jørgensen April 3, 2014 at 23:02

  Slappe af fra arbejdet, rydde op på terrassen og hygge med familie.

 • Avatar
  Reply Isa Rodríguez April 3, 2014 at 23:17

  Nice giveaway! Easter for my means food, family and time for myself. I really like taking a nice little trip to the mountains, renting a bungalow and spending some time outdoors.

 • Avatar
  Reply Anne N April 3, 2014 at 23:19

  Home made hot cross buns, Easter egg hunts during stops on our Easter road trip, choosing the one very special egg to enjoy out of our haul, school holidays, crafts, autumn leaves and decorated eggs sum up my family Easter in New Zealand!

 • Avatar
  Reply Amalia April 4, 2014 at 03:00

  We’ll be spending Easter with my husbands family this year. We’ll be joining they’re long tradition of roasting lamb out on the spit and inviting pretty much everyone they know over for a large, afternoon meal and dancing. Should be delightful!

  • Avatar
   Reply Kendra April 6, 2014 at 12:42

   This easter we Will have Some quality time at the sea in the netherlands. We come home for THE weekend and our boys Will be hunting for eggs. After that we Will have a Great breakfast with THE entire familie! I love This Days… THE ducks are very welcome on our new table in Belgium : )

 • Avatar
  Reply Olivia April 4, 2014 at 04:24

  I love Easter! It’s a time for my little family of 5 to head away on a much needed break. Usually seaside at the shack. We take the little boat out hoping to catch a supply of fish for dinner. We eat homemade hot cross buns with lashings of butter! We put the kids to bed Easter Saturday and quietly scatter eggs for the much anticipated, Easter egg hunt, Easter Sunday! As much as I hope a small amount of chocolate will be waiting for me when I wake, i’d love nothing more than a Mumma Duck + Duckling greeting me on Easter Sunday :) Love!

 • Avatar
  Reply Morten & søn April 4, 2014 at 12:10

  Først og fremmest. Fantastisk side.

  Jeg faldt over den via din pinterest, og er nu med på både FB og Pine. :)

  Påsken står i familiens tegn. Jeg skal fejre påsken i hele landet. Listen er som følger
  -Kroophold i sønderjylland
  -Påskefrokost i campingvogn på fyn
  -Påskebold i parken med firmaet
  -Et par dages praktisk i huset med klargøring af have og male træværk.
  -Endnu en tur til påskebold i vestsjælland med venner
  -3 dage med sønnike, farmor og farfar, hvor der skal males æg og hygges.

  Puha. Det lyder voldsomt, men vi glæder os. Nu krydser vi fingre for godt vejr :)

  God påske herfra. og tak for inspirationen.

 • Reply This Weekend | Dejlige Days April 4, 2014 at 21:23

  […] love this Easter giveaway here…there is still plenty of time to […]

 • Avatar
  Reply Jenni (Museum Diary) April 4, 2014 at 23:26

  I absolutely love Easter. Any excuse to eat a roast lamb dinner! My favourite part of Easter was always the Easter egg hunt. Now I’m mum myself, I hide eggs for my son :)

 • Avatar
  Reply Gaby April 5, 2014 at 09:02

  At Easter it is family time! I go to my parents, together with my sister and her two kids, both teenagers now. After a lovely brunch, also here in the Netherlands it is tradition for the kids to hunt for chocolate eggs hidden in the garden. It is funny to see how this game evolved over the last decade. The first year we did this, the kids were so young they could hardly walk. All eggs were in plain site but still difficult for the toddlers to find. Nowadays, grandpa loves to hide the eggs in the most impossible places to make the game as challenging as possible for the youngsters. He has so much fun when no one can find the last egg, and he is the only one who knows where it is…

  Writing this down made me wonder how these traditions, including decorating eggs and the Easter bunny, originated. Do you know? After Googling a bit, I learned that their origins lie in both pre-Christian religions and Christianity. In one way or another they are all a “salute to spring” marking re-birth. Well, I salute to spring as well: “Spring, come on in! You are very welcome!” :-)

 • Avatar
  Reply NINA J April 5, 2014 at 09:57

  Jeg skal arbejde 12 timers vagter et par dage og ellers til bryllup/dåb .. Så en god blanding af det kedelige og det dejlige og glædelige <3
  God påske!
  /Nina

 • Avatar
  Reply Luna April 5, 2014 at 12:43

  Vi har ikke tradition for at holde påskefrokist i min familie MEN pyntes op SKAL der!! Er så småt ved at pynte op – i år holder jeg især af min (nu afdøde) Mormors påskepynt

 • Avatar
  Reply Louise Oest April 5, 2014 at 19:58

  Som stort set alle andre år, arbejder jeg. Men det gør ikke noget, da jeg har verdens bedste job :)

 • Avatar
  Reply Rebecca April 6, 2014 at 12:18

  Living in Switzerland it’s very typical to dye hard boiled eggs. I am an Early Years teacher (three and four year-olds), we love to dye eggs in a rainbow of colours. We then hid the eggs in our school garden (which is overflowing with flowers – tulips, crocus, daffodils). We have a hunt to collect the eggs as well as chocolate eggs in a big basket. It’s always a lovely to spend this joyful time together.

 • Avatar
  Reply Erica Sjöholm April 7, 2014 at 09:47

  Every easter we hide easter eggs whit candy in the yard and my children love to seek for them. Even if they getting older i think they love to have this traditions for a lot of years!

 • Avatar
  Reply Trine April 7, 2014 at 12:59

  Jeg skal hygge mig med mine dejlige børn. Vi skal finde påskeæg i haven, male æg og nyde en skøn brunch. Senere skal jeg holde fødselsdag for min familie :) det bliver en skøn påskesøndag!

 • Avatar
  Reply F. Madsen April 7, 2014 at 14:06

  I like to make easter decorations. And eat lots of easterchocolateeggs :-)

 • Avatar
  Reply Cindy Hansen April 7, 2014 at 14:27

  well, i used to cellebrate easter in Sweden when i was a kid and i still miss it sometimes, you see, im now in Israel and i cellebrate passover instead and i think that as long as you are with family, friens and great design thats the true reason for cellebration!
  happy Easter Nordic Design, your style is my life!!!

 • Avatar
  Reply Amelia Strohsnitter April 7, 2014 at 14:34

  I have been getting some Easter inspiration on Pintrest and plan to have a family brunch at home in Copenhagen. We will paint Easter eggs, eat some sweet treats, and hopefully enjoy a sunny day in the garden. Happy Spring !

 • Avatar
  Reply Anette Sidor April 7, 2014 at 14:43

  Jeg har ingen specielle planer… tænker at kæresten og jeg burer os inde i 5 dage; kun afbrudt at en lang daglig travetur og katolsk messe (ja, bare fordi!) langfredag.
  suk.. det vinder jeg næppe de skønne figurer ved

 • Avatar
  Reply Camilla Madsen April 7, 2014 at 16:52

  Påsken står traditionen tro på familiehygge og dejlig mad. Nyder foråret og selvfølgelig klipper jeg lige et gækkebrev eller to – det bliver jeg aldrig for gammel til! :-)

 • Avatar
  Reply Marie L-m April 7, 2014 at 18:28

  Jag älskar verkligen påsken, och pyntar ute i trädgården
  och inomhus! Sätter ris i stora krukor, och pryder med
  vackra fjädrar.. Inne plockar jag fram tuppar, kycklingar
  och påskharen! Lägger in sill, fixar laxen, och gör en
  egen ägglikör, ingen påsk utan den!
  Ha det så gott/ Marie

 • Avatar
  Reply Frank Seemann April 7, 2014 at 19:54

  Normalt er vi til påskefrokost med familien. Denne gang tager vi i sommerhus, kun mig, min kæreste og vores søn :-)

 • Avatar
  Reply Michelle Toki Jensen April 7, 2014 at 20:42

  Min kommentar forsvinder hver gang jeg submitter den, måske fordi jeg er på via iPad. Påsken skal gå i gode venners selskab samt med familien. Håber vejret tillader at haven kan gøres forårsklar

  • Rikke
   Reply Rikke April 7, 2014 at 21:18

   Din kommentar skal modereres, før den går live – som der faktsik også står på siden, hver gang du har trykket send. Jeg har slettet tre af dine kommentarer og godkendt denne :-)

 • Avatar
  Reply kathleenwishes April 7, 2014 at 23:40

  This year I am spending Easter 4500 miles away from home and family.
  That being said, my Easter is going to be a bit different this year. To feel like I am a part of the usual festivities I will be making deviled eggs like my grandma does and eating the pounds of chocolate my family sent over. Sometimes you have to improvise.

 • Avatar
  Reply Yvonne April 8, 2014 at 12:04

  Jeg skal bla. besøge min far, som i mange år har haft den store Duck. Den lille ny duckling fik han til sin 70års fødselsdag og han er meget glad for dem begge. Jeg har altid holdt af dem, og håber naturligvis…

 • Avatar
  Reply karins28 April 8, 2014 at 19:15

  done
  fb Karin Shaim
  bloglovin username karins28
  email cookiesmasher5@yahoo.com

  and I don’t celebrate easter

 • Avatar
  Reply Rikke April 9, 2014 at 01:56

  Jeg får besøg af familie både fra Sjælland og Jylland og over flere omgange. De kommer for at se vores nye hus der dog ikke helt færdigt endnu. Jeg er lige blevet opererer i knæet men hvis det kan holde til det (håber) skal vi have omlagt haven fuldstændig så jeg håber vi kan komme et godt stykke hen af vejen her i påsken men med gæster så mange dage plus vi skal til både påskefrokost og middag med svigerfamilien kan det godt være vi ikke når ret meget andet end at slå græsset hvis vi er heldige…

 • Avatar
  Reply hmb505 April 10, 2014 at 20:19

  I’m celebrating my husband’s birthday, which this year falls on Easter.

 • Avatar
  Reply jb ruat April 11, 2014 at 11:14

  We live in london and usually get together with friends for a nice easter lunch. Most of us are from different nationalites, french, english, greek, american, new zealander but easter definitely seems to mean the most to our Greek friends. As springtime usually hits London around that time it is also a great opportunity to get in the garden, and get ebverything ready for planting flowers that will colour the rest of the summer!.

 • Avatar
  Reply Kristina April 11, 2014 at 20:57

  En påsketradition hos os er, at vi “triller påskeæg” dvs. Vi maler tre kogte æg hver, tager ud i Mols bjerge og triller æg. Den der har flest hele æg og når længst i kastene vinder en vandrepokal som er indgraveret med tidligere års vindere ;) vi er ca 18 deltager fra 0-35 år meget sjovt ;) god påske

 • Avatar
  Reply inkmyskin April 11, 2014 at 21:38

  sad to say :/ we do nothing for easter
  Followed on bloglovin with Lucy
  and facebook : Lucy

 • Avatar
  Reply Bonnie April 12, 2014 at 02:06

  My family doesn’t usually do anything for easter, but I’d love to throw an easter party this year :)

 • Avatar
  Reply natalia April 12, 2014 at 05:18

  por suerte estoy de vacaciones toda la semana! pensabamos salir a pasear, capaz acampar pero el tiempo parece que no acompaña, llueve torrencialmente por Uruguay, de todas maneras pensamos hacer unos paseos por el dia, a pasear por los cerros y a punta del Este.
  Siempre hago una receta que mi abuela hacia en Pascua, y que yo llamo bombones de la abuela, como hay que amasar con las manos el chocolate uno no para de comer durante todo el proceso, felices pascuas!

  luckily I’m on vacation all week! we thought going for walks, maybe camping but it seems that the weather is not going to be so helpfull, it pours in Uruguay, however we´ll do some walks in the day, a walk through the hills and Punta del Este.
  I always make a chocolate recipe that my grandmother used to make in Easter, and I call Grandma chocolates, as you have to knead with hands the chocolate one does not stop eating during the whole process

 • Avatar
  Reply wendyhatton April 12, 2014 at 06:29

  Easter is a time my family come and share a meal together. A fair amount of travelling is involved so we can’t get together as often as would be nice.

 • Avatar
  Reply isa val April 12, 2014 at 14:50

  Easter is time for et chocolate! :)
  Fb: Cogito Ergosum
  Bloglovin: cogitoergosum8587
  Twitter: @luvalz
  mail cogitoergosum8587@yahoo.it

 • Avatar
  Reply Jens Ken Lundstrom April 12, 2014 at 15:15

  Thank you for this great giveaway!
  I m entering with pleasure!
  Fb:Jens Ken Lundstrom (I love both fb pages)
  Bloglovin:Helena
  Easter is so beautiful, the spring, the flowers and the beautiful weather!
  All the family paint the eggs , and then the children must find where they are hidden….
  Fingers crossed!

 • Avatar
  Reply tesssetalice April 12, 2014 at 18:20

  Hi thanks you very much love this giveaway
  fb kat marie love the two pages
  Blogowin Kat Marie
  i love sprinf, for easter i think i’will be my family and children to celebrate this day, bye bye
  clairedenuit@laposte.net

 • Reply Last chance to win duck & duckling | that nordic feeling April 13, 2014 at 09:01

  […] Just a reminder that the Easter give away I’m hosting with ARCHITECTMADE will end on Tuesday. Hurry on over and enter, if you haven’t already – right here. […]

 • Avatar
  Reply Christina Jensen April 13, 2014 at 12:04

  De så fine :)
  Mine påsketradition er den samme hvert år. Drøner rundt til familie og venner og spiser dagen lang :)

 • Avatar
  Reply Karina Stj. April 13, 2014 at 16:11

  På trods af at både jeg og min bror nu er i slutningen af 20’erne, hænger traditionerne fra vores barndom fortsat ved. Min mor gemmer ca. 100 påskeæg i haven, som vi herefter bruger flere timer på at finde – og det er endnu ikke lykkes at finde dem alle. Traditionen er kun blevet bedre af, at der nu er kommet mindre børn i familien. I år er det første gang min kæreste skal deltage i vores tossede tradition, og jeg kan slet ikke vente med at se ham vælte rundt i blomsterbede og buske, på jagt efter påskeæg. Jeg bliver aldrig for gammel til denne fantastisk tradition!

 • Avatar
  Reply Charlotte Lang Hansen April 13, 2014 at 16:25

  Ved det ikke helt endu. :-)

 • Avatar
  Reply Anna Hansen April 13, 2014 at 18:13

  Påsken er for mit vedkomne (som for så mange andres) lig med familie-tid. Min bedstefar er født på Ærø og mine forældre ejer nu det hus, han blev født i. På Ærø koger man æg på stranden til påske. Det er en utrolig hyggelig (og kold) tradition som jeg glæder mig til at endnu engang at skulle være med til sammen med familien..

  Mvh Anna

 • Avatar
  Reply Emilia April 13, 2014 at 21:55

  What a lovely give away! My Easter traditions are really simple but they work for us: my fiancé and I visit my parents on the country side and spent time in the nature with our dogs. We also like to spent time with my fiancés family, we eat well and catch on what’s going on :)

  ps. liking the both Facebook pages!

 • Avatar
  Reply Nana April 14, 2014 at 09:22

  Hele familien holder sammenskuds påskefrokost hos min søster på Langfredag og ellers hygge mig med kæresten i det smukke København og skrive på min bachelor

 • Avatar
  Reply Sofia April 14, 2014 at 10:05

  At Easter I gather my whole family and we eat lots of food and candy.Easter for me is a time to relax and just spending time with my family!
  Happy Easter!!!

 • Avatar
  Reply Louise April 14, 2014 at 12:39

  Oh my! I would REALLY like to win those! They are so great!
  I am going to London to night for three days with my sister, mother and grandmother. Can’t Wait! When I get home I’m going to lunch with my sweet boyfriend at his family. My easter is going to be great! <3
  Louisehdavidsen@hotmail.com

 • Avatar
  Reply elke vandaele April 14, 2014 at 14:11

  we start the day real early (too early), but when the sun shines later that day at the easter-brunch, we all enjoy the chocolate and Easter.

 • Avatar
  Reply Stefanie April 14, 2014 at 19:45

  I love your interior style and ideas.

  Danish design is just fab
  I fell completely for it.
  With love from Berlin,
  Stefanie

 • Avatar
  Reply Como en Casa en Ningún Sitio April 14, 2014 at 20:29

  Sadly I do not have any traditions. But here in Spain what is typical are the “procesiones”, which are normally followed by religious believers. It is an spectacle to see men holding virgins’ statues, with their costumes, the candles, the silence… For me, it more the atmosphere than what it represents.

 • Avatar
  Reply Kirsten Aakerman April 14, 2014 at 23:20

  Hygge med familien og forhåbentlig i haven

 • Avatar
  Reply Christina Degnebolig April 15, 2014 at 00:09

  Tirsdag kommer min datters farmor og så skal vi hygge og i zoologiskhave :) vi plejer altid at holde påskefrokost i min mors familie – Meget god mad og en laaang gåtur – det skal vi os i år, på søndag og jeg glæder mig :)

 • Avatar
  Reply Ditte Smed Olesen April 15, 2014 at 10:20

  Hvert år, finder vi påskeæg i haven :) Påskeharen er forbi, med cirka 100 æg :) Ellers har vi ingen traditioner! :)

 • Avatar
  Reply Morten Poulsen April 15, 2014 at 10:23

  Gækkebreve, påskeæg & god mad :)

 • Avatar
  Reply Nicky April 15, 2014 at 10:43

  This Easter I will be styling a client’s wedding so will be making their day special and doing something I love too.

 • Avatar
  Reply Camilla Thisted- Widtfeldt April 15, 2014 at 10:44

  Besøge familie på SÅ hyggelig campingplads , forberede konfirmationsfest , familiehygge , tur ud i det fri. = Jeg ❤️ Foråret og de mange helligdage, for det er familiehygge og kærlighed❤️

 • Avatar
  Reply Lotte Dahl Pedersen April 15, 2014 at 10:48

  De to store børn har fri fra dp og bh, vi skal i haven og gøre klar til sommeren :)

 • Avatar
  Reply Majka April 15, 2014 at 11:17

  We spend Easter with our family. Typical tradition for Easter Monday is “water pouring” when men visit their female relatives and friends and pour water on them. Sometimes (mostly in villages) they bring buckets filled with cold water, but in this case they are taking ladies out of their house…or take them into the shower or bath to avoid damages :) According to tradition, it should guarantee beauty and good health throughout the year.
  I have already experienced such “waterfall”, so I prefer to spend this day with my husband (who, of course, knows what not to do during this day :D )

 • Avatar
  Reply Sabina B. April 15, 2014 at 11:56

  Jeg er udstationeret i Schweiz med mit arbejde (men har lejlighed i København), så min søde kæreste og jeg vil udnytte, at vi er så langt sydpå (og at vi endelig har fri!) til at tage en tur til Norditalien. Der laver de både det lækreste (Påske)lam og så er der jo en vist tilknytning til kristendommen, så meget mere autentisk bliver det næsten ikke. Vi glæder os! God Påske til jer :)

 • Avatar
  Reply schiumapostdesign April 15, 2014 at 14:42

  Easter on the beach is my dream!

 • Avatar
  Reply Lene April 15, 2014 at 14:43

  Spiser masser af påskeæg.

 • Avatar
  Reply Jane Rønsted Tvede April 15, 2014 at 19:45

  påske frokoster hos familien og råhygge samt afslapning <3

 • Reply The winner of the Easter give away | that nordic feeling April 16, 2014 at 11:37

  […] am starting my Easter break today – and what better way than to announce the winner of the Easter give away for a set of Duck & Duckling from ARCHITECTMADE designed by Hans […]

 • What's on your mind? We love to hear from you!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  %d bloggers like this: