web analytics
Interior

Lækker 2V lejlighed til salg

September 25, 2017
Mantis BS2 lamp via that nordic feeling

Sofa mini make over by that nordic feeling

Jeg har netop sat min ejerlejlighed til salg. Blækket på salgskontrakten er knap tørt, men det betyder, at du kan nå at få fingrene i den, før den officielt lander på markedet. Jeg har nemlig aftalt med mægleren, at jeg formidler kontakten mellem ham og potientielle købere i mit eget netværk, indtil den ryger ud på nettet ad de traditionelle kanaler.

Interesseret? Det kan jeg godt forstå! Det er nemlig en skøn lejlighed. Jeg kan på det varmeste anbefale både området, ejerforeningen og ikke mindst min fine lejlighed, som er sat i stand, meget lys og har velbevaret alle de fine gamle detaljer som stuklofter, plankegulve, udskårne døre og højt til loftet. Den er lige til at flytte ind i.

Lejligheden er en 2-værelses på knap 60 kvm i Holmbladsgadekvarteret på Amagerbro. Den ligger på 1.sal, men har kig til blå himmel på begge sider. Den ligger desuden sådan, at ingen kan kigge ind, så du føler dig ikke generet af naboer. Lejligheden er rummelig og ser umiddelbart ud af flere kvadratmetre – samtidig er den utrolig lys, da der ikke er bygninger i vejen på begge sider, og derfor kommer der masser af solskin ind. Lejligheden indeholder et stort køkken med opvaskemaskine og lækre hårde hvidevarer fra Smeg – bl.a. et super fint, klassisk rødt køleskab. Stuen er stor og indeholder uden problemer både spisebord og sofahjørne, og soveværelset er også ganske rummeligt. Der er brugsret til både lofts- og kælderrum.

that nordic feeling kitchen

Lejligheden kan nemt deles op og bruges af to unge studerende, og lejligheden er derfor også egnet til forældrekøb. Ejerforeningen har en sund økonomi og en skøn, stor, solrig, aflåst gård med både havemøbler, fællesgril, græsplæne, gynger til de små, udendørs tørresnor og cykelparkering. Og naboerne er søde!

Til fællesarealerne hører også et stort vaskerum og tørrekælder samt en cykelkælder. Fællesudgifterne er lave, og foreningen har en solid opsparring. For- og bagtrapper er desuden renoveret, og der er nye dørtelefonanlæg i alle opgange.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller at få en fremvisning, så kontakt mig på rikke@thatnordicfeeling.com eller send mig en direkte besked på Instagram, så svarer jeg gerne på spørgsmål og formidler kontakt til ejendomsmægleren.

Find flere billeder fra lejligheden på Instagram under #thatnordicfeelinghome eller her på bloggen under tagget ‘my home’.

Sig det endelig videre til boligsøgende venner – tak!

Mantis BS2 lamp via that nordic feeling

© that nordic feeling

♥ Follow that nordic feeling on: bloglovin' | facebook | instagram | twitter | pinterest

You Might Also Like

No Comments

What's on your mind? We love to hear from you!

%d bloggers like this: